Jouw doel: een inkomen en een impacht maken

Mijn doel: jou woorden geven die het geld laten rollen als de golven der zee

Gefeliciteerd! Jouw BIG IMPACT IDEE heeft voeten in aarde gekregen en jij wordt een changemaker die de grondvesten eens flink gaat laten schudden. Want het is het einde van het consumeerderentijdperk en van de uitputtingsslag op onze mooie aarde, plastic soup dat staat niet op het menu van jouw kinderen en kleinkinderen en bomen die laat je groeien, die kap je niet.  

Maar wat er ook moet groeien is je bankrekening. Want je wilt wel erwtensoep kunnen eten en er moet ook gewoon brood op de plank komen, want hoezeer je ook weet dat je dit MOET doen ..  

… jouw big impact idee of roeping verkoopt niet zichzelf.  

En jij wilt niet alleen een positieve impact maken, maar ook een inkomen.  

Hier ga ik je bij helpen.  

Laat mij je webteksten schrijven en ik maak van je website een inkomstenbron die 24 uur per dag voor je werkt, terwijl je slaapt …  

… terwijl je je missie volbrengt.  

Voilà

customized webpages

for your Brand Story

Een website copywriting service voor wereldverbeteraars.
Je website teksten laten schrijven en laat je website 24 u/dag voor je werken.
website teksten laten schrijven - taverne's teksten

It ‘s as easy as… 1, 2, 3

website homepagina - taverne's teksten

01.

ontdek & explore

Webteksten schrijven begint bij data mijnen. In de eerste fase verzamel ik zoveel mogelijk gegevens. En wil ik weten wat je doet, waarom je het doet en voor wie je het doet. We gaan terug naar de basis.

5 apps die het bloggen makkelijker maken - taverne's teksten

02.

schrijven & wireframing

Hierna wordt alle data verzameld in je eigen customized Brand Message Style Guide en een uitgebreide Brand Voice Guide waarin je hele tone of voice wordt vastgelegd, inclusief woorden en zinnen om altijd uit te kunnen putten.

website copy fixes - taverne's teksten

03.

revisies & testen

Schrijven, editen, schrijven, editen… Er volgen nog twee revisie rondes en we testen of alles werkt. Daarnaast krijg je alle tools mee om zelf je eigen website bij te houden en jouw expertise blogs te schrijven.

Wat krijg je precies?

Hier is een overzicht

laat je webteksten schrijven door taverne's teksten - tekstschrijver - copywriter
taverne teksten - tekstschrijver - copywriter

Je kan natuurlijk als een kleine vis in een grote zee rond blijven spartelen en dan maar hopen dat je niet wordt opgegeten door de grotere vissen

of…

Je huurt een word-nerd in die je laat verkopen met je eigen woorden

Bestel ‘n roseetje

Merkstrategie & Website Copy


vanaf €2500

Home, Over,

Services/Product, Contact


4 custom made webpagina’s (uitbreidbaar)

Doelgroep analyse

SEO onderzoek

Volledige merkstrategie met brand voice en brand messaging style guide

Templates

Website teksten


vanaf €1250


60 minuten Kick Off Call

SEO onderzoek

Doelgroep onderzoek

4 basis webpagina’s voor je website

2 revisie rondes

templates

Dat meen je niet…

Heb ik mijzelf niet eens voorgesteld? (silly me)

Oh hey there,

Ik ben Kim, copywriter & creative, en dit doe ik niet voor zomaar iedereen: ik heb zo mijn favorieten, en dat zijn ondernemers die een positieve impact willen maken.

Ik zwaaide al jaren mijn pen over papier voor communicatiedoelen voor bedrijven toen ik zag dat in deze 0vervolle markt vol herrie, de beste ideeën vaak verstikt raken. En ik denk dat duurzame ondernemers de juiste tools moeten krijgen om hun kennis te delen.

De inkt aan mijn handen vertelt zijn eigen verhaal…

  • van Jojo Moyes tot Deon Meyer tot Bibian Mentel, mocht ik deze bijzondere mensen interviewen.
  • voor een groot mediabedrijf haalde ik grote SEO-scores
  • social media kanalen heb ik doen verdubbelen in volgers
  • ik schreef de launch copy en begeleide duurzame evenementen

En als ik niet aan mijn toetsenbord vastgeplakt zit dan drink ik graag een roseetje met vrienden op een terras waar ik met mijn harde lach en kleine postuur veel hoofden doe omdraaien.

Frequently asked questions

Wat anderen zich afvragen

Hoe betaal ik? En wat als mijn aanbod plotseling verandert?

Ik verstuur facturen met een boekhoudsysteem. Omdat dit soms een grote investering is, is het mogelijk om verspreid te betalen over 3 maanden. Mocht je aanbod verschuiven dan plannen we een coaching call in en bekijken we hoe de strategie kunnen aanpassen.

Neem je nieuwe klanten aan?

Yep. openingen gaan volgens het wie het eerst komt, wie het eerst maalt-principe

Ik ben nogal haasje repje … Hoelang heb je nodig?

Time is money… I know! Het enige dat ik van jou nodig heb is een uurtje huiswerk en iedere week snoep ik iets van je tijd weg om aanpassingen te bekijken en je akkoord te geven.

Ik kan zelf ook wel een aardig woordje schrijven… waarom zou ik jou nodig hebben?

Kudos voor je eigen poging. Maar kun je ook klanten binden, ze meenemen in een email funnel zodat ze de volgende stap zetten? Copywriting is soms ook gewoon wetenschap.

Zeg, wat doet een copywriter eigenlijk?

Goede vraag. Copy of content schrijven is eigenlijk het creëren van een goede en betekenisvolle (merk)boodschap. Zie het als het verpakken van jouw idee in aantrekklijke woorden waardoor je klanten terug blijven komen.