Contact

Contact

Thank you, thank you, thank you

Ik ben blij dat je hier bent. Laten we kennismaken!

Van copywriting verzoeken tot blog aanvragen tot je nieuwste marketing campagne warm up sessie en alle met inkt bevlekte vragen er tussenin. Ik ben er om al je vragen te beantwoorden en je te helpen.

Stuur een mailtje naar het onderstaande adres of heb je meer zin in een stukje nostalgie? (snap ik, heb ik soms ook, a la Kate Winslet in The Holiday: I’m looking for corny in my life ) Gebruik dan het contactformulier. Ik doe mijn best om je binnen drie werkdagen te antwoorden.

Drop me a line at:

hallo@taverneteksten.nl

Tekstschrijver Haarlem, Noord-Holland, Nederland

Of neem contact op via een ouderwets gezellig contactformulier

Hey, social savvy! Send me a DM on the ‘gram.

Of je kan me vinden op: